Home | Nieuws | Mag ik weer op u rekenen?!

Mag ik weer op u rekenen?!

Maandag 05 Maart 2018

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Namens Volkel ben ik door uw voorkeurstemmen de vorige keer (2014) in de gemeenteraad gekomen. Ik heb me de afgelopen vier jaar goed ingewerkt in de politiek en ingezet voor de Volkelse belangen. Niet alleen in de gemeenteraad, maar ook daarbuiten. Ook ben ik actief in het bestuur van de harmonie St. Caecilia en in de werkgroep Verkeer van de Dorpsraad.

Het belangrijkste vind ik de leefbaarheid van ons dorp, voor nu en in de toekomst. Deze leefbaarheid is nog steeds goed. We hebben nog veel voorzieningen (voor o.a. zorg, sport, ontmoeting en winkelen) en onze saamhorigheid is erg plezierig. Wij zijn een fijne leefgemeenschap. Dat moeten we samen zo houden.

Belangrijke thema’s voor de toekomst, waar de gemeente een rol bij speelt zijn bijvoorbeeld veiligheid en woningbouw. De overvolle N264 zorgt voor veel overlast en sluipverkeer in ons dorp. Maar ook de omleiding om Volkel vanuit Boekel via de Zeelandsedijk moet er nu eindelijk komen.

Na de mooie bouwplannen van Volkel West I en II moeten we verder doorpakken met woningen op Niemeskant. Ook moet de gemeente nieuwe woningplannen in de kern van Volkel blijven mogelijk maken. Ontwikkelaars en particuliere initiatieven worden ondersteund en ook AREA kan gaan bouwen. Voldoende woningen voor onze jeugd, maar zeker ook voor de ouderen, is erg belangrijk. Wij ondersteunen de initiatieven van onze inwoners om ontwikkelaars en Area te overtuigen van de noodzaak.

Onze Volkelse wethouder René Peerenboom gaat na 24 jaar (12 jaar raadslid en 12 jaar wethouder) helaas stoppen. Ik wil graag vanuit onze partij VVD-Leefbaar Uden de Volkelse inbreng blijven leveren. Aangezien onze partij een grote partij is die al vele jaren in het college zit, telt deze inbreng zwaar mee. Ik wil me blijven inzetten voor de leefbaarheid van  Volkel, maar ik heb wel uw voorkeursstem nodig om zeker te zijn van een raadszetel!

Mag ik weer op u rekenen?!

Ton de Vroomen

Lijst 2, nummer 3 VVD – Leefbaar Uden

Op de kieslijst van onze partij staan ook de volgende Volkelse kandidaten: Jan Jaap Visser (nr 8),Twan van der Valk (9), Rita Verwegen (12), Tim van den Bosch (20), Klaas Verstegen (24), René Peerenboom (31), Ingrid Jansen (36) en Mathieu de Groot (42).